• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • ТВОРЧА СТУДІЯ ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ОТГ З ПРОБЛЕМИ "КЕРІВНИЦТВО ПЕДАГОГІЧНИМ КОЛЕКТИВОМ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ І РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ РОБОТИ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ"

ТВОРЧА СТУДІЯ ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ОТГ З ПРОБЛЕМИ "КЕРІВНИЦТВО ПЕДАГОГІЧНИМ КОЛЕКТИВОМ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ І РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ РОБОТИ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ"

2024-03-19

19 березня 2024 року у форматі ZOOM-конференції відбулося засідання Творчої студії директорів закладів дошкільної освіти Білоцерківської ОТГ з проблеми "Керівництво педагогічним колективом для підвищення ефективності і результативності роботи дошкільного закладу", яку організували директор Білоцерківського ЗДО №9 «Тополинка» Світлана ПАНТЕЛЕЄВА та директор Шкарівського ЗДО "Веселка" Алла КРИВОШЕЙ.

Вході зустрічі директором Білоцерківського ЗДО №9 «Тополинка» Світлана ПАНТЕЛЕЄВА було розкрито питання про роль директора, як лідера в керівництві педагогічним колективом закладу дошкільної освіти та застосування нестандартних методів прийняття управлінських рішень. Присутні ознайомилися з методами навчання та розвитку лідерських якостей для керівників закладів дошкільної освіти.

Під час зустрічі директор Шкарівського ЗДО "Веселка" Алла КРИВОШЕЙ проінформувала керівників щодо питання мотивації та підтримки педагогів закладу дошкільної освіти. Присутні на засіданні Творчої студії ознайомилися з практичними методами стимулювання та підтримки педагогів.

Матеріал, який був представлений під час зустрічі, буде корисним для підвищення ефективності та результативності роботи педагогічних колективів закладів дошкільної освіти Білоцерківської ОТГ.

Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi